Details, Fiction and خواص عناب
Details, Fiction and خواص عناب
Blog Article
در ادامه توصیه میکنیم مقاله طبع عناب چیست را هم مطالعه کنید. با آگاهی از طبع عناب و مصلحهای آن، میتوانید آن را متناسب با مزاجتان مصرف کرده و اینگونه به سلامتی بیشتر خود کمک خواهید کرد.
استفاده از عصاره و آب عناب و مالیدن موضعی روی پوست برای جلوگیری از التهابات پوستی ازجمله اگزما و آکنه مؤثر است.
یک شربت خوب مخصوص سرفه و سینه درد و خلط آور و ملین: عناب + انجیر + کشمش + خرما از هر کدام ۵۰ گرم در یک لیتر آب جوشانده صاف نموده روزی ۳ فنجان میل شود.
برای افرادی که مرتباً از استرس مزمن یا اضطراب رنج میبرند، مصرف عناب میتواند به راحتی ذهن را آزاد کند و از بدن دربرار عوارض ناشی از قرار گرفتن در معرض طولانی مدت در معرض هورمونهای استرس محافظت کند.
این محصول بهصورت عمده در استان خراسان جنوبی کشت و تولید میشود... ادامه مطلب
از نظر طب سنتی ایران طبع عناب معتدل و کمی سرد است. عناب از نظر طب سنتی خواص متعددی دارد و البته مانند هر خوراکی دیگر نباید در مصرف آن افراط کرد وگرنه عوارضی در پی خواهدداشت (ماخذ: سایت طبایع).
به همین جهت عناب به عنوان یک دارو ضد پیری شناخته می شود و در نتیجه باعث شادابی و جوانی پوست می شود. علاوه درخت عناب بر این عناب باعث می شود پوست سفت تر و زیباتر شود
بهداشت قاعدگی: ۷ روش و توصیه برای مراقبت های دوران قاعدگی
اما شاید جالب باشد بدانید عناب بهصورت دمنوش، حبه عناب، بهعنوان طعم دهنده و… نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
عناب خشک شده را با عسل مخلوط کرده در محل خارش و کهیر بمالید.
استفاده از پودر عناب همراه با شیر، برای درمان روماتیسم استفاده میشود.
درمان بی خوابی و اضطراب : عصاره هسته عناب طبیعتی آرامش بخش دارد و می تواند مشکلاتی مانند بی خوابی و بیقراری را درمان کند.
برخی از خواص عناب که آن را برای قاعدگی مفید می کند عبارتند از:
وجود الکالوئیدها و ساپونینها در تصفیه خون و سمزدایی از خون مؤثر بوده و بهعنوان آنتیاکسیدان در مقابله با عوامل بیماریزا در کاهش استرس و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید هستند.